Vi utvikler og drifter nettside/nettbutikk

NETTSTED

Vi mener at nettsider er mer enn bare et design. Det skal være brukervennlig, praktisk og reflektere hva som er unikt med deg eller ditt firma. 

Hos oss får du ikke bare en ferdiglagd mal, vi skreddersyr hele nettsiden for deg, med fokus på dine behov og verdier.

Mye av trafikken på nett idag skjer via mobiltelefoner. Vi utvikler nettsider som er vennlige på både pc, nettbrett og mobiltelefoner.

NETTBUTIKK

Vi designer og drifter moderne nett butikker/netthandel løsninger som sømløst integreres med designet på dine hjemmesider. Har du fysisk butikk i tillegg så ordner vi med logistikk rundt tilgjengelighet på både lokalt- og fjernlager. Vi designer med sluttkunden i fokus hvor det skal være enkelt å finne ønskede produkter og enkelt å betale. Vi har integrasjoner mot alle moderne betalingsløsninger og vil tilpasse oss når det skulle dukke opp nye løsninger slik du alltid henger med i tiden for dine kunder.

DRIFT & VEDLIKEHOLD

Vi sørger for at dine hjemmesider og alle tjenester du handler av oss til enhver tid er operative og fungerer som de skal. Optimalisering av databaser, backup og kryptering av kundesensitiv data og fremtidige oppdateringer tar vi oss av, slik du kan bruke tiden på de viktige tingene. Vi kan overta drift av nettsted som du allerede eier og hvis du ønsker så kan vi også gjøre en rask oppfriskning av nettstedet.